Support inom metod och tidssättning

Kontakta +46 767788901 

MTM föreningen i Norden är en ideell förening med uppgift att vara Nordens ledande inom standardisering och utveckling av metod och tidsättning för att maximera värdeökande tid av total tid som krävs i produktens framställning. 

Utbildning i tid data med SAM-analys systemet

SAM-analys systemet är en internationell standard att sätta elementära tider för alla aktiviteter i företagen.

Metod och metodförbättring (MPU)

Metoden ger tiderna och metoden går alltid att förbättra. Vi klassar tiderna i värdeökande tid och icke värdeökande tid, när vi förbättrar metoden.

Utbildning i tid data med klockstudier och prestationsvärdering

Inte fullt så noggrann som MTM systemen, men tillsammans med stoppur och prestationsvärdering fås tiderna tillräckligt rätta, speciellt i långa aktiviteter.

Vi förmedlar tekniska konsulttjänster

Vi tillhandahåller en resurs, som kan utbilda, ge råd och förmedla i konflikter på arbetsplatser gällande MTM systemen, tidssättning och andra tvister och oklarheter

GDPR

MTM föreningen I Norden har I enlighet med den nya lagen om personuppgifter (GDPR) vidtagit åtgärder för att rensa ut personuppgifter som inte är nödvändiga för vår verksamhet. Föreningen lagrar uppgifter om alla som är cerifierade lärare och tekniker I något av MTM-systemen samt kontaktpersoner på våra medlemsföretag.. Vi lagrar personuppgifter som personerna har lämnat samtycke till. Om du vill veta vilka uppgifter vi lagrar eller om du vill ta bort dina personuppgifter, hör av dig till:

  • MTM föreningen I Norden
  • Stenbocksvägen 12
  • 54948 Skövde
  • tel. +46 767788901